Ondernemen op jouw cyclus

Ben jij zelfstandig ondernemer?  Worstel je met de hele maand dezelfde energie vasthouden? Gelukkig maar! Het is namelijk helemaal niet de bedoeling om de hele maand onder dezelfde energie te presteren.
Daarom heb ik dit e-book geschreven, waarin ik je leer hoe je gebruik maakt van de energie die past bij jouw cyclus! Niet langer vastlopen in taken en uitstellen, maar manifesteren en knallen!

Voorbeeld: Sommige werkzaamheden zoals pragmatische taken kunnen veel weerstand geven tijdens je ovulatie. Terwijl, als je ze op een ander moment in je cyclus doet, ze je moeiteloos af zullen gaan.


Naast het e-book heb ik een laagdrempelige training gemaakt waar je precies kunt leren wat ik al 6 jaar met succes toepas op mijn bedrijf.
De kracht van jouw cyclus komt naar voren als je leert luisteren naar je lijf.

Ja, ik wil leren ondernemen op mijn cyclus.

e-book ondernemen
Lotte Bink-Voskes

Ontmoet

Lotte

Mijn naam is Lotte Bink-Voskes en het is mij een waar genoegen om jou hier op mijn site te mogen verwelkomen.

Laat ik voorop stellen dat mijn eigen cyclus niet perfect is. Elke maand opnieuw moet ik met mijzelf gaan zitten en aanvoelen wat ik op dat moment nodig heb. De afgelopen 5 jaar heb ik mij intensief ingezet om de vrouwelijke cyclus te ontdekken. Inmiddels ken ik de ups en downs en weet ik wanneer in actie te komen en wanneer af te remmen. Als ervaringsdeskundige op gebied van de menstruatiecyclus, neem ik je graag mee op reis om het beste uit je vrouw-zijn te halen.

Hoe om te gaan met je Cyclus

Hoe combineer je je cyclus met je werk?

Door goed naar je lijf te luisteren en je cyclus in kaart te brengen kun je zien wat de beste momenten zijn om te knallen in je onderneming/werk, maar ook wanneer je beter je energie even kan sparen. De bewustwording van deze fases maakt dat je meer uit je persoonlijke kracht kan halen. Je kan je ware expertise inzetten als je weet wanneer jíj op je sterkst bent in je cyclus. Jezelf in je kracht zetten zorgt voor oneindige mogelijkheden en het zal je doen groeien!

Ook leer je welke taken je beter even niet kan doen  tijdens Pre menstruale fase. Wat dit allemaal inhoudt en hoe je dit zelf kan herkennen leer je allemaal in de masterclass: Ondernemen/werken met je cyclus.

20201128-LVL_0063-scaled.jpg

Wat anderen over Lotte zeggen

De afgelopen 4 jaar heb ik met regelmaat een coaching sessie bij Lotte gehad. Toen ik bij haar begon dacht ik dat ik mijn cyclus redelijk goed kende. Niets bleek minder waar! Ik wist wel ongeveer wanneer mijn eisprong was en wanneer ik zou gaan (moeten) menstrueren. Als ik nu kijk naar hoe ik mijn menstruatiecyclus begrijp en die kennis kan inzetten om mijn dagelijks leven en mijn bedrijf beter vorm te geven, kan ik alleen maar iedere vrouw aanraden om samen met Lotte zich te verdiepen in haar cyclus. Door de sessies met haar kan ik nu de flow van mijn cyclus niet alleen een plekje geven in mijn leven, maar ook inzetten in mijn voordeel. Lotte is een hele betrokken coach met zeer veel kennis over de cyclus en wat bepaalde klachten als achtergrond kunnen hebben. Door mijn sessies met haar, heb ik eerder aan de bel getrokken bij de huisarts.
Isolde
klant
Lotte is a Catch
She’s here to kick your butt
and light a fire under your ass. Lovingly

Denise Vindhoven

IMG_9349zw-scaled.jpg
Chat openen
Hallo 👋🏻
Kan ik je ergens mee helpen?