20201128-LVL_0567-scaled-e1635520978435.jpg

Leven met je cylcus.

Soms kan leven met je cyclus een enorme uitdaging zijn.

“Soms zou ik willen dat ik nooit meer menstrueerde, maar ergens voelt dat ook heel raar.” Dit hoor ik zo vaak! De klachten die we als vrouw ervaren kunnen je onzeker maken en maken dat we vaak hard zijn voor onszelf. Stress, pijn en andere ongemakken maken dat we onszelf niet zijn maar wel gewoon moeten mee draaien binnen ons gezin, op het werk, tijdens studie of op sociale gelegenheden. Ontzettend lastig kan dat zijn!

Ik kan je helpen je grenzen te verkennen en echt voor jezelf te gaan staan. Ik geloof er heilig in dat een sociaal-emotionele balans het belangrijkst is om een evenwichtig leven te leiden. Daar hoort bij dat we niet over onze fysieke en mentale grenzen stappen.

Ik wil je cyclus-wijs maken, door mijn wijsheid met je te delen. Jij kent je lichaam het best, daarom ga ik op zoek naar wat werkt voor jou! Binnen jouw leven, grenzen en tijd.

Herken je dit?

Zou jij veel liever:

Kies voor de ondersteuning die bij jou past.

Losse coach sessie

210,00

Betreft een coach sessie van 1,5 uur.
Afgestemd op jouw coach vraag. 

In 6 maanden
cyclus wijs

1.275,00

Betreft een maandelijkse coach sessie van een uur. afgestemd op jouw coach vraag. 

Leven met je cyclus
online training

499,00

Betreft een online training met
1 uur online coach sessie 

20201128-LVL_0523-scaled.jpg

Mijn naam is Lotte Bink-Voskes 

Laat ik voorop stellen dat mijn eigen cyclus niet perfect is. Elke maand opnieuw moet ik met mijzelf gaan zitten en aanvoelen wat ik op dat moment nodig heb. De afgelopen jaren heb ik mij intensief ingezet om de vrouwelijke cyclus te ontdekken. Inmiddels ken ik de ups en downs en weet ik wanneer in actie te komen en wanneer af te remmen. Als ervaringsdeskundige op gebied van de menstruatiecyclus, neem ik je graag mee op reis om het beste uit je vrouw-zijn te halen.

Chat openen
Hallo 👋🏻
Kan ik je ergens mee helpen?