cyclus challenge

Cyclus problemen kent iedereen wel,  cyclus problemen worden alleen weinig besproken en worden zelfs verzwegen in relaties en vriendschappen.  Met cyclus problemen bedoel ik: 

  • Vermoeidheid
  • Moodswings
  • Pijn klachten voor en tijdens de menstruatie
  • PMS 
  • Libido klachten

We starten op 7 december, schrijf je vast in en verzeker jezelf van een plekje in de challenge.

Cyclus coaching

Misschien heb je er al eens over gehoord, misschien ook niet. Ik ben Lotte Bink-Voskes. Ik help vrouwen hun cyclus te begrijpen en te lezen. Persoonlijk vind ik het belangrijk om naar mijn lijf te luisteren, ik merk om mij heen dat steeds meer vrouwen dat willen leren. Daarom organiseer ik een gratis challenge om hier de eerste stappen in te maken.

In 4 dagen leer je:

  • Hoe je je cyclus op de juiste manier bij houdt.
  • Waarom je bepaalde symptomen wilt noteren.
  • Luisteren naar je lichaam.
  • Tips voor nare klachten voor en tijdens je menstruatie.

Wat anderen zeggen over Lotte als cyclus coach

"De afgelopen 4 jaar heb ik met regelmaat een coaching sessie bij Lotte gehad. Toen ik bij haar begon, dacht ik dat ik mijn cyclus redelijk goed kende. Niets bleek minder waar! Ik wist wel ongeveer wanneer mijn eisprong was en wanneer ik zou gaan (moeten) menstrueren. Als ik nu kijk naar hoe ik mijn menstruatiecyclus begrijp en die kennis kan inzetten om mijn dagelijks leven en mijn bedrijf beter vorm te geven, kan ik alleen maar iedere vrouw aanraden om samen met Lotte zich te verdiepen in haar cyclus. Door de sessies met haar kan ik nu de flow van mijn cyclus niet alleen een plekje geven in mijn leven, maar ook inzetten in mijn voordeel. Lotte is een hele betrokken coach met zeer veel kennis over de cyclus en wat bepaalde klachten als achtergrond kunnen hebben. Door mijn sessies met haar, heb ik eerder aan de bel getrokken bij de huisarts."
Isolde
"Toen ik begon met de cyclus coaching, wist ik van mijn eigen cyclus eigenlijk niet meer dan dat het "gewoon" kwam en dat ik dit heel vervelend vond. Mijn cyclus belemmerde mij enorm in mijn dagelijkse bezigheden. Al jaren heb ik de diagnose endometriose. Na tevergeefs veel medicatie te hebben geprobeerd nam ik de ongemakken maar voor lief. Niemand had mij verteld dat ik, door inzicht te krijgen in mijn cyclus, hier- zonder medicatie- beter mee om kon gaan. Tot dat ik Lotte ontmoette. Lotte heeft mij geleerd dat mijn cyclus niet maandelijks een verrassing hoefde te zijn. We hebben heel duidelijk in kaart gebracht hoe ik aan mijn lichaam kan herkennen waar ik in mijn cyclus zit. Ik weet nu welke symptomen/kenmerken mijn lichaam op welk moment heeft. \Nu kan ik gemakkelijk om mijn moeilijke dagen heen plannen. Ik begrijp mijn lichaam nu beter en weet welke lichamelijke symptomen/kenmerken en emoties bij welk moment van de cyclus horen. Door dit in kaart te hebben gebracht ben ik mij bewust van de momenten dat ik in mijn kracht sta én weet ik wanneer ik beter geen (moeilijke) afspraken kan maken. De gehele coaching heeft Lotte mij precies begeleid waar ik dat nodig had. Ik kon mijn vragen via app stellen en zij reageerde dan wanneer dit voor haar mogelijk was. Dit was fijn, want dan bleven mijn vragen niet ‘in de lucht hangen’. Geen onderwerp was te gek om te bespreken, Lotte heeft altijd met volle aandacht naar mij geluisterd. Ik raad iedereen die in de war ligt met haar eigen cyclus dit aan. Lotte is een geweldige coach!"
Ashley

Wil jij ook meer begrip voor je lijf?

Doe dan mee aan de cyclus challenge. We starten op 7 december, je ontvangt  4 dagen lang elke dag een opdracht en uitleg met een filmpje. 

Chat openen
Hallo 👋🏻
Kan ik je ergens mee helpen?